Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Ebelik Bölümü Akredite Edildi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi (SABİF) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Ebelik Bölümü lisans programları yapılan inceleme ve denetleme çalışmaları sonucunda “Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK)” tarafından akredite edildi.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans programı, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 30.09.2026 tarihine kadar geçerli olmak üzere 5 yıl süreyle, Ebelik Bölümü lisans programı ise 30.09.2023 tarihine kadar 2 yıl süreyle akredite edildi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından yetkilendirmiş olan Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından verilen akreditasyon belgesi; İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Ebelik Bölümü lisans programlarının akademik ve alana özgü standartlarının beklenen başarı ve kalite ölçütlerini karşıladığını göstermektedir.

Yoğun çalışmalar sonucunda alınan akredite belgesinin başta Sağlık Bilimleri Fakültemiz olmak üzere Üniversitemize hayırlı olmasını diliyor, bu süreçte emeği geçen Üniversitemiz personeline gayretleri için teşekkür ediyoruz.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans programı akreditasyon değerlendirme sonucuna ulaşmak için Tıklayınız.

Ebelik Bölümü lisans programı akreditasyon değerlendirme sonucuna ulaşmak için Tıklayınız.